Home »

ŞTIRILE DIMINEŢII - SPORT - 3 OCTOMBRIE

ŞTIRILE DIMINEŢII - SPORT - 3 OCTOMBRIE

ŞTIRILE DIMINEŢII - SPORT - 3 OCTOMBRIE
 

* Rutierul român Eduard-Michael Grosu (Delko Marseille Provence) este lider în Turul ciclist al Croaţiei, după ce s-a impus, miercuri, în etapa a doua, desfăşurată între Slunj şi Zadar.

* Sportiva română Claudia Mihaela Bobocea s-a calificat în semifinalele probei de 1.500 m, miercuri, la Campionatele Mondiale de atletism de la Doha (Qatar).

* Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, miercuri seara, că unsprezece cluburi din Liga I sunt de acord cu propunerea Universităţii Craiova privind modificarea Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) pentru mărirea numărului de jucători de rezervă de la 7 la 9.

* FC Viitorul Constanţa a terminat la egalitate cu formaţia slovenă NK Domzale, 0-0, miercuri, pe teren propriu, la Ovidiu, în prima manşă a turului întâi al competiţiei Youth League la fotbal.

* Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a anunţat, miercuri, că în perioada următoare gazonul natural al Stadionului "Ion Oblemenco" aflat într-o stare precară încă de la inaugurarea arenei va fi înlocuit cu unul hibrid, aşa cum au solicitat jucătorii şi antrenorii echipei de fotbal Universitatea Craiova.

* Selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin a României, Tomas Ryde, a analizat pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Handbal partidele câştigate cu Ucraina şi Insulele Feroe din preliminariile EHF EURO 2020 şi a concluzionat că prima reprezentativă are un drum lung pentru a fi în top 6 la Campionatul Mondial din Japonia (30 noiembrie - 15 decembrie).

* Echipele de hochei ''Simona Halep'' şi Dedeman, susţinute de Fundaţia Ţiriac, cu sprijinul sponsorilor, Fundaţia Simona Halep şi Dedeman, participă în perioada 2-10 octombrie la un turneu amical care se desfăşoară în Slovacia, cele două echipe fiind încadrate la categoriile de vârstă U10 şi U8, informează un comunicat remis presei.

* ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe, campioana en titre, a învins-o pe CSTBv Olimpia CSU Braşov cu scorul de 76-43 (20-15, 24-11, 14-5, 18-12), miercuri, pe teren propriu, în primul său meci din noul sezon al Ligii Naţionale de baschet feminin.

* Echipa masculină de baschet U-Banca Transilvania Cluj a învins în deplasare formaţia kosovară KB Rahoveci, cu scorul de 98-73 (22-14, 24-14, 33-19, 19-26), miercuri, în prima manşă a turului preliminar al competiţiei FIBA Europe Cup.

* Liverpool, deţinătoarea trofeului, şi FC Barcelona au obţinut victorii spectaculoase, miercuri seara, în Liga Campionilor la fotbal, după reveniri pe tabela de marcaj. Liverpool a învins-o pe RB Salzburg cu scorul de 4-3, pe Anfield, într-un meci în care ''cormoranii'' au condus cu 3-0, dar au fost egalaţi. FC Barcelona a fost condusă încă din minutul 3 de Inter Milano, după reuşita argentinianului Lautaro Martinez. Catalanii a întors scorul după pauză, prin ''dubla'' lui Luis Suarez (58, 84).

* Echipa japoneză Urawa Red Diamonds a învins acasă formaţia chineză Guangzhou Evergrande cu scorul de 2-0, în semifinala tur a Ligii Campionilor Asiei la fotbal, informează agenţia Xinhua.

* Meciul de joi cu Rennes, de la Roma, este o finală pentru Lazio, a estimat antrenorul Simone Inzaghi, a cărui echipă a fost învinsă de CFR Cluj (1-2) în prima etapă a fazei grupelor Europa League, scrie TuttoMercatoWeb.

* Antrenorul lui Rennes, Julien Stephan, nu consideră că echipa lui acuză o lipsă de încredere după ce nu a câştigat de şase meciuri, iar joi o va întâlni pe Lazio, la Roma, în Grupa E a Europa League, din care mai fac parte CFR Cluj şi Celtic, scrie ziarul Ouest-France.

* Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Atletism (IAAF), Sebastian Coe, a declarat, miercuri, că desfăşurarea Mondialelor de la Doha nu a fost perturbată de cazul antrenorului Alberto Salazar, suspendat patru ani de Agenţia antidoping din SUA (USADA) pentru încălcarea regulamentului privind dopajul.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruştei)

2019-10-03 08:00:54
AGERPRES

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!